Verkkokaupan avaaminen

Suomalaisen Verkkokaupan avaus on nopeaa, sillä palvelu toimitetaan täysin automaattisesti ilman manuaalisia työvaiheita. Kauppa avataan yksinkertaisella verkkolomakkeella.

 

Ei avaus- eikä käyttömaksuja.

Vauhdita myyntiä verkkokaupalla!

Suomalaisen Verkkokaupan avulla perustat monipuolisen verkkokaupan edullisesti. Suomalaisen Verkkokaupan avaus on nopeaa, vaivatonta — ja ilmaista. Asiakkaan ei tarvitse tehdä ohjelmisto- tai palvelinhankintoja. Palvelu on heti valmis käytettäväksi, lisäät vain tuotteet!

Kaupankäynnin Internetissä on tarkoitus olla helppoa sekä myyjälle että ostajalle. Suomalaisessa Verkkokaupassa tuotteiden asettaminen myyntiin on yksinkertaista. Teknistä osaamista ei tarvita, sillä palvelu on suunniteltu mahdollisimman valmiiksi ja toimivaksi.

Ostajalle tuotteiden etsiminen eri hakukriteerein ja vertailu tekevät ostokokemuksesta vaivattoman. Löydettyään haluamansa asiakas valitsee tuotteet ostoskoriin, valitsee maksutavan ja vahvistaa tilauksen.

Miten verkkokauppapalvelu voi olla ilmainen?

Suomalaisen Verkkokaupan maksuttomuus perustuu siihen, että palveluun ei tarjota asiakaspalvelua, tuotetukea tai mahdollisuutta kauppapalvelun räätälöintiin (lukuunottamatta kaupan bannerin vaihtamista ja ulkoasupohjan valitsemista). Edellä mainitut ominaisuudet ovat tarjolla vain maksullisten verkkokauppapalveluidemme käyttäjille.