Yhteistyössä

Suomen Verkkomaksut Checkout Maksutavat

Maksutavat

Suomalainen Verkkokauppa tarjoaa monipuoliset maksutapavaihtoehdot. Kun avaat verkkokaupan, automaattisesti käytettävissä olevat maksutavat ovat lasku ja postiennakko. Jos rekisteröit sopimuksen Checkoutin tai Suomen Verkkomaksujen (Paytrail) kanssa, verkkokaupassasi voi maksaa suomalaisten pankkien verkkomaksuilla ja yleisimmillä maksukorteilla.

Kätevimmät maksutavat käyttöön

Suomalainen Verkkokauppa tarjoaa monipuoliset maksutapavaihtoehdot. Kun avaat verkkokaupan, automaattisesti käytettävissä olevat maksutavat ovat lasku ja postiennakko. Lisäksi kannattaa kuitenkin tehdä muitakin maksujärjestelmäsopimuksia. Kun tarjolla on useampia maksutapavaihtoehtoja, asiakas ei jätä tilausta tekemättä vain siksi, ettei sopivaa maksutapaa löydy.

Verkkomaksupainikkeet

Kun teet verkkomaksusopimuksen, saat käyttöösi suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet ja asiakas voi maksaa ostokset heti oman pankkinsa kautta.

Kun asiakas on valinnut tuotteet ostoskoriin ja siirtyy kassalle, hän valitsee maksutavan. Jos asiakas valitsee jonkin tarjottavista verkkomaksuista, hän siirtyy automaattisesti pankin sivulle ja maksaa ostoksensa verkkopankkitunnustensa avulla suoraan yrityksesi tilille. Asiakkaan tilaus näkyy sen jälkeen avoimissa tilauksissasi maksettuna.

Verkkomaksupainikkeet ovat helppo ja turvallinen tapa hoitaa maksut.

Verkkomaksupainikkeiden käyttöönotto

Voit ottaa verkkomaksupainikkeet käyttöön jo heti verkkokauppaa avatessasi. Tällöin sopimus verkkomaksupalvelusta syntyy yrityksesi ja valitsemasi palveluntarjoajan välillä. Suomalainen Verkkokauppa toimii vain palvelun välittäjänä. Voit hankkia verkkomaksupainikkeet kauppaasi myös myöhemmin.